miércoles, 26 de noviembre de 2014

Com activar el desig sexual femení?

"Quant més intento tenir desig, més fàstic li agafo a la idea de tenir sexe"



I és que, com en tot, quan volem intentar forçar quelcom, el resultat sol ser bastant negatiu. Si intentem forçar-nos a tenir relacions sexuals, acabarem per avorrir-les del tot, no tindrem ganes ni de que ens toquin ni de tocar-nos.

Així doncs, si no és forçant-ho, com podem reactivar el desig? Anem a veure com, realment, és possible fer-ho.

 El desig sexual impulsiu i salvatge

Al llarg de la vida les dones ens anem topant amb diferents tipus de desig sexual. Quan tenim una nova parella, o quan lliguem amb algú que ens atrau molt, el desig simplement s’activa, i desitgem amb totes les nostres forces tenir una relació sexual amb aquella persona que ens sembla tan meravellosa.
Si iniciem una relació més o menys estable amb aquesta persona meravellosa aquest desig sexual tanimpulsiu i visceral seguirà actiu durant un temps (més o menys llarg, això va en funció de la persona) en el qual parlarem de l’etapa “d’enamorament” o “d’enganxament”.
Quan aquesta etapa s’acaba i continuem amb la mateixa persona el que passa és que l’efecte novetatha desaparegut i el nostre cos ja no desitja a l’altre amb aquella necessitat imperiosa. Ens calmem una mica els impulsos i comencem a treballar amb altres tipus de desig sexual.

El desig sexual actiu

Les dones menstruem, i això vol dir que tenim uns cicles hormonals molt marcats i molt actius. I encara que ens sembli que no (no totes les dones n’arriben a ser conscients), aquests cicles hormonals incideixen molt directament en el nostre desig sexual. Així com en les femelles dels animals mamífers, les dones tenim un desig sexual actiu una o dues vegades al mes, coincidint amb el moment en el que som més fèrtils.
És aquell moment del mes en què sents que… ostres, em vindria de gust. I et poses una mica més sexi i picantona per a atraure a la teva parella i enganyes al teu organisme fent-lo creure que en aquella ocasió sí que hi haurà una fecundació (per sort tenim mètodes anticonceptius!).
Però clar, una freqüencia de una o dues vegades al mes és poc, estareu pensant molts. Bé, deixeu-me dir que “poca freqüència” o “molta freqüència” en termes de relacions sexuals és molt relatiu, i depèn molt de la situació, de la parella i de mil coses més.
Però bé, està clar que la majoria de dones i homes que venen a consulta no estan satisfets amb només una o dues trobades sexuals al mes. I per a poder augmentar aquesta freqüència no ens queda una altra opció que treballar amb un altre tipus de desig sexual.

El desig sexual reactiu

Imagina’t que arribes a casa i la teva parella t’està esperant. T’ha preparat un bany calent amb la teva fragància preferida i mentre estàs a la banyera et posa la teva música predilecta i et fa un massatge relaxant als peus i a les cames. Després et proposa acabar el bany tos dos junts, fent-vos una dutxa mentre et frega l’esquena amb el sabó.
És probable que mentre us esteu fregant els cossos amb el sabó comenci a aparèixer un cert desig sexual, unes ganes d’anar més enllà, de començar a fregar-vos els genitals, d’anar-vos-en al llit o simplement de tenir una trobada sexual a la dutxa mateix.
També és probable que la experiència sigui agradable, però que no vagi més enllà. Potser perquè a tu no et ve de gust, o potser perquè no li ve de gust a la teva parella. Però heu passat una estona agradable, creant una intimitat que no haguéssiu pogut crear mentre sopàveu. I imagina ara que a l’endemà la teva parella t’espera amb un oli de massatge i l’habitació plena d’espelmes i et demana que et despullis per a que pugui fer-te un massatge a tot el cos. O simplement que arribes a casa i us dediqueu durant 10 minuts a fer-vos petons i carícies, sense que res us distregui.
És bastant probable que si feu aquestes trobades d’escalfament durant tota una setmana, al menys un dels dies se’t despertin les ganes de tirar endavant la relació sexual i acabar tenint una trobada com us agrada als dos. No?
Aquest tipus de desig sexual, moltes persones el descarten, diuen que el desig sexual ha de ser quelcom innat, natural, no planificat. No sé en quin món viuen aquestes persones, però en el meu, en el món estressant en el que jo visc, o planifico fins i tot aquestes coses, o els dies passen i el sexe queda relegat a un desè pla.
Si el teu desig sexual està sota mínims i no entens perquè, potser és perquè no estàs deixant que surti enfora el teu desig sexual reactiu. Dóna-li una oportunitat, si realment ho fas t’asseguro que aniràs notant canvis.

No hay comentarios:

Publicar un comentario